- Toto téma je prázdné.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 1. až 10. (celkem z 10)
Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 1. až 10. (celkem z 10)
- Musíte se přihlásit.
Úvod › Fóra › Vojáci sobě › Hledám kamaráda z vojny › VÚ 1051 Louny 1991-92, Slaný – divize, Mimoň – ostraha voj.p
Sloužil jsem na spojovací rotě- velitel radiového vozu R3AT,radista,velitelem byl nadrtm.Břečka,později kpt.Kastner,spojovací náčelník mjr.Biegler,”pošťáček” rtm.Kajan Henry.Rád bych zavzpomínal s těmito spolubojovníky Rosťa Kula, Tomáš Bogi “Maďar”, Martin Holček, Dan Pastrňák, Martin Novotný, Lucian Tesař, Luboš Prayer, Standa Kužel, Patrik Racety, Dušan Holček, Tomáš Furst, Marcel Kokš, Dan Kubík a další.Kluci ozvěte se! Je na co vzpomínat.Nesmím zapomenout na Slaný: Rosťa Langer, René Guziůr,David”Rak” Gabriel,Jirka? Smetana, “Pecek”, “Čalfa”, Moravec, Stratil a mnoho dalších. _.v-)._
Ahoj
Nenašel jsem žádné iniciály na Tebe, takže nepoznám, kdo je pisatelem zprávy. V každém případě email nam ne je : racety@atlas.cz. Ahoj Duben 92
Vozy – že by Wozniak ?
Patrik Racety? Ahoj,to jsem já Tvůj starý pes Michal Vozy Wozniak _.v:-))._
Jak se daří stará vojno,máš na někoho kontakt? Pamatuji se ,že jsi byl přímo z Loun.
Cau kuci Tady Lucian.Kontakt na me je na facebukovi Tesař Lucian.Ze bysme sli do Luny na jedno?Jestli teda jeste existuje Tak zatim
Zdar Kluci, jak se máte? Do Luny na jedno, to ani nevím kde bylo _.v|-)))._ Kasárna už jsou kompletně zlikvidována:
http://www.vojensko.cz/kasarna-vu-1051-louny
Jinak jsem na facebooku a mail je michal.wozniak@seznam.cz
Ahoj chlapi, na Mimoni jsem byl asi půl roku jako výkoňák u piro průzkumu, ale jinak VU 1051, za těch 7 let odsloužených u AČR (ČSLA) to bylo moje nejkrásnější období, kdo neví kdo jsem- obsadil jsem byt v přízemí druhý vchod vlevo, bar-arma-nalejvárna atd.
Jinak Voziho si pamatuju, z KŘK na 1.MSR
Nazdar pánové. Nie som síce zo spojroty, ale predpokladám, že si ma pamätáte. Jano Suchý, kreslič – pisár z Velitelskej čaty. Často som chodil na ústredňu, občas sme tam aj popili.
Majte sa.
PS: Vozymu som poslal mail.
Designed using Magazine News Byte Premium. Powered by WordPress.