Úvod › Fóra › Vojáci sobě › Hledám kamaráda z vojny › VU 9379 Unhost-ceperka 1990-92 › Odpověď na: VU 9379 Unhost-ceperka 1990-92
Zdravím všechny!
Sloužil jsem tam od 91 do 93.Měl jsem na starosti učební blok po Šandovi.Bohužel mám jenom jednu fotku,ale v paměti to mám všechno ,jako by to bylo včera.Skoro všechny jsem vás poznal!Evžena s bíbrem si pamatuju z kuchyně.Šolima si taky pamatuju-byl to takovej Depešák s nejdelší patkou na rotě.Byl to muj starej.Chábyč byl půlka jeho kámoš-je z Kladna,než zrušily stránky Spolužáci,našel jsem ho na fotkách ze srazu z učňáku GDM Kladno,vypadá furt stejně.
Pak si pamatuju mí starý: Mejzra,Kopecký,Seidla,Švandu,Bém P.,Jurgán ze Stochova,
P.Hojsák, M. Braum-bohužel už nežije…
Slováky- Borise(to byl Rambo!+Attila Nagy z kuchyně,
Chachara-Miro Chovaniec kulturista amatér-kde je mu asi konec-pamatuju si do teďka jeho hlášku:Hovor mi Arnold a máš u mna veget! .
Mí spolubojovníci:Vykoukal-největší Švejk z naší roty:),Frigo-přezdívka,jméno už nevim-byl to Pražák,,Prášek,P.Apjár-můj mladej nástupce,P.Malec-kundy znalec-telefonista:),Zubajda s Mírou-ted už nevim jeho příjmení -hráli spolu v kině rokec,O.Oláh-Kabourek-Róm jak poleno,Bohóny-poloviční maďar,
Waldemar,už nevim příjmení-vzal si vojandu Mitušínovou-je tam na fotce s Kleinem na střelbách-jestli pak jim to vydrželo?
No a gumy:Klein,Šteberle,Műller,Vašek,Kuba,Duspiva,Jarmila:)-Műller,Firla,Nachtigal,Herman,Peša…..
Jó to už je všechno pryč…
Ale měla ta vojna něco do sebe!Člověk se musel umět postarat sám o sebe a naučil se poznat kdo je dobrej a kdo je svině
Tak Čus!
Radek F. zvaný Kostelník