Úvod › Fóra › Vojáci sobě › Hledám kamaráda z vojny › Hledám 1. rotu VÚ 4447 Tachov › Odpověď na: Hledám 1. rotu VÚ 4447 Tachov
Ano jsem Zelenický a těší mě, že se ohlásil někdo z 1. praporu. Na Tebe si nevzpomínám ale to nevadí. Připomenu Ti jména, Lukeše- velitele praporu si asi pamatuješ, Mudru asi taky, technika si pamatuju ale jméno si nemůžu vybavit. Dál tam byl Tománek
velitel čety a pak roty. Vojáci na první rotě- Hlávek, Planka, Loveček, Kitner, absolvent Pražan, velitel družstva Kulhánek a Majer, Bušo, ten koktal ale zpívat, to mu šlo. Až najdu nějakou fotku, tak se mi jména vybaví a připomenu další. Žiju v Děčíně a ikdyž jsem na buzeraci nadával, na ty roky v Tachově vzpomínám docela rád. Byla tam jak my češi říkáme- prdel. Na to špatné se zapomene a zůstají jen vzpomínky na divoké mládí. A Ty žiješ kde? Já jsem se narodil v Nových Zámcích ale školy mám české, proto ta čeština. Kasárna jsou zrušena, prý tam jsou bytovky a celní a policejní správa, to na bývalé první rotě. Ze cvičáku za kasárnama je průmyslový areál. Zatím ještě pracuju jako živnostník ale až skončím, rád bych se do Tachova podíval a zavzpomínal. Pokud máš na bývalé vojáky kontakt, můžou se ozvat na : zdenkozelenicky@seznam.cz. Přeju dobré zdraví a ať to, co jsme se v Tachově naučili nebudem potřebovat. Ale jsem rád, že něco o vojně vím. Dnešní mladíci nevědí nic.
Maj sa a daj vediet odkial si. Zelenický