Úvod › Fóra › Vojáci sobě › Hledám kamaráda z vojny › VU 9379 Unhost-ceperka 1990-92 › Odpověď na: VU 9379 Unhost-ceperka 1990-92
Ahoj.Fotky bohužel taky nemám žádný.Taky jsem byl ve stejnou dobu na druhé rotě u Klaina ale jako řidič(ZIL,V3S).V Milovicívh jsem nebyl ale v Měcholupech ano.Tam byla pořádná zima.Na to vzpomínám asi nejraději.Takže bysme se měli znát.Jsem z Kralup nad vltavou a pár kolegů z okolí co tam byli s náma občas potkám.Taky jsem právě vzpomínal a koukal na google mapy co tam zbylo.Trosky plotu a budova u vchodu přestavěná asi na byty.To mě zavedlo až sem.Já si to narozdíl od Tebe asi tak neužíval.Na tu šílenou pakárnu nemůžu zapomenout.Asi mám jinou povahu ale stručně bych řekl rok a půl nepřetržitého stresu.Neříkám že se to nedalo přežít a že nebyla i sranda ale sotva odešli mazáci,obuli se do nás vojáci z povolání kteří se našich starých do té doby báli.Dnes bych to asi prožíval jinak,čas se ale bohužel vrátit nedá.
Určitě bych byl rád kdyby sem napsal i někdo další z našich kamarádů a podělil se o nějaké informace a vzpomínky.
Miloš z Kralup.