Úvod › Fóra › Vojáci sobě › Hledám kamaráda z vojny › VÚ Třebotovice 1738 › Odpověď na: VÚ Třebotovice 1738
@Stano Lukáč wrote:
No nazdar bojovníci Tiež som slúžil v Trebotkách 90-91 po pš.ke v Poprade na rote A . Velitel Stumpf alias FIDO 😆 z pritepleným hláskom Velitelka čaty por Radičová jej večný nohsled Zubák a trtko rtm Piatka prdeli v jednom kancli . Výkonák Václavík z BA Pametat by ste si ma aj mohli … celú vojnu som prechlastal zo staršou polkou Mrázom od Ostravi ,,, a ako prvý z ročníka som sa dostal do basi na štyrák do Budejic šak 21 Pár mesiacov som odkrútil aj na Hureckom kopci – lepšie ako na chate Ináč som už roky vcelku zaritý abstinent no tam sa ináč nedalo … Kurnik ja si tak rád zaspomínam na tú pakáren – hned by som sa vrátil _.v-)._ Ozaj a posledný polrok ako už suprák som bol za trest obden dozorčí kuchyne – za trest . To len Fída mohlo napadnút Z ročnika si pametám Joza Menkeho – stolár , Noro Ryzek -príjmacie , zo začiatku aj ja 😥 a kopec dalších
teba by som si mohol pamätat ved som tam bol tiez Mraza si pametam , ja som bol v Arme vtedy ked si tam bol . Zlate a dobre dni v trebotoviciach.