Úvod › Fóra › Vojáci sobě › Hledám kamaráda z vojny › VÚ Třebotovice 1738 › Odpověď na: VÚ Třebotovice 1738
Nazdar chlapi.Už som sa tu raz registroval,ale akosi som pozabudol heslo tak som sa musel zaregistrovať znova.Predtým som bol ako Horec,teraz ako Majo.V Třebotkách som pôsobil presne od júna 89 do decembra 90…krásne časy,pekný kraj,dobrý ľudia a výborné pivo.Bol som na rote B u šoférov.Velil nám vtedy nadp. priezvisko si momentálne nespomeniem,ale stále hovoril skáka(skrátka) a volal sa karel(kája).Nebol zlý,ale troška naivný…on tú vojnu troška žral,ale nebol naozal zlý.Teraz z odstupom času spomínam na vojnu v dobrom.Nebolo tam najhoršie.Ja som bol prvý rok pridelený k sanite,lebo všetci mojí starí mali autá a mne nakoniec ostala sanitka.Bol som pridelený k doktorovi,volali sme ho mengele a teraz s odstupom času vlastne zisťujem,že nebol najhorší len bolo treba vedieť ako naňho. Inak som mal veget so sanitkou.Potom som sa troška s doktorkom porafal a išiel som na nejaký čas slúžiť na posádku do Č.B. asi na štyri mesiace.A potom do civilu.Sanitku som predával môjmu mladému volal sa Láďa Lavička a pamätám sa na to ako keby to bolo včera.Chlapi kto ste tam vtedy slúžil prihláste sa(89-90 rota .Volali ma Majo,alebo horec.